Öğr. Gör. Elif Şeyma BAĞDAT
DA19/34 nolu"Kahramankazan ve çevresinde semt pazarlarında tüketime sunulan peynirlerin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi" BAP projesi desteklenmeye değer bulunmuştur.
Tübitak 1002-A (222O152) Aquafaba, karnıyarık otu tohumu tozu ve Lactiplantibacillus plantarum 299v bazlı yenilebilir kaplamaların optimizasyonu, karakterizasyonu ve kaşar peyniri üzerine uygulanabilirliğinin fizikokimyasal ve mikrobiyolojik yöntemlerle incelenmesi .
Başkent Ünv. BAP 22/25- Tamamlandı Weissella cibaria MED17'den elde edilen ekzopolisakkaritin (EPS) yara iyileştirme etkisinin HT-29 kolon hücrelerinde araştırılması.
Başkent Ünv. BAP 21/07- Tamamlandı Mercimekte tohuma ön uygulamanın, tane verimi, antioksidan kapasitesi, nodulasyon ve nodül mikrobiyotası üzerine etkisi.