Sevgili öğrenciler,
Başkent Üniversitesi Kahramankazan Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, kamu ve özel sektörde artan nitelikli eleman ihtiyacı doğrultusunda eğitim-öğretim vermeye başlamıştır. Gıda İşleme Bölümü altında 2 yıllık bir ön lisans programı olarak faaliyet göstermekte olan Gıda Teknolojisi Programı, öğrencilere gıda üretiminde tarladan sofraya kadar geçen süreçte uygulanan işlemler ve gıda bileşenleri ile ilgili teorik ve pratik donanımı kazandırmayı amaçlamaktadır. Program mezunları “Gıda Teknikeri” unvanı almaktadır.
Dinamik ve alanında uzman öğretim elemanlarının rehberliği ve desteği ile edindiğiniz teorik ve pratik kazanımlarınızı, aday teknikerlik ve iş yeri uygulaması olanakları ile sağlamlaştırırken, aynı zamanda sizlere sunulan sosyal imkanlardan faydalanarak kişisel gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz. Programı başarı ile tamamladığınızda mesleki ve sosyal özgüveni yüksek bireyler olarak mezun olmanız en büyük dileğimizdir.
Dr. Öğr. Üyesi Serhat KOÇOĞLU