Mezun

Başkent Üniversitesi Kahramankazan Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümünde okuyorum. Aynı zamanda Gıda Kalite Kontrol ve Analizi bölümünden çift anadal yapıyorum. Okulumuzda çok değerli hocalarımız sayesinde alabileceğim eğitimi en üst seviyede aldım. Her anlamda, her sorumda destek olmaya çalıştıkları için çok teşekkür ederiyorum. Aynı zamanda okulumuzun 3+1 iş yeri uygulaması eğitimi benim için büyük bir fırsat oldu. Anadolu Efes?te 3 aylık stajımı yaptım ve okulun bana sunduğu bu eğitimde hem kariyer anlamda hem de kişisel gelişim anlamında kendime çok şey kattım. İş yeri uygulaması eğitimi okulumuzda olduğu için her bir öğrenci olarak çok şanslıyız.

Dilara Sıla YILMAZ



İşyeri Uygulaması eğitimi, derslerde öğrenmiş olduğum teorik bilgileri, iş hayatında pratik uygulamalar ile deneyimleme şansı buldum. Bu uygulamaların meslek hayatında bir avantaj sağlayacağı düşüncesindeyim.

Onur KIR



Kahramankazan Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı öğrencisi olarak okulumuzun 2023 yılı mezunlarındanım. Okulumuzun 3+1 Eğitim modeli kapsamındaki İşbaşında Eğitim Uygulamasını, Türk Standardları Enstitüsünde yapmış bulunmaktayım. İşbaşında Eğitim Uygulamasının kendime olan özgüvenimi arttırmakla birlikte meslek hayatının gerektirdiği titizliği, disiplini, tecrübeyi, pratikliliği ve okulumun bana kazandırdığı bilgileri el becerisine dökme fırsatı bulmamda yardımcı oldu. Tüm iş yeri uygulamam boyunca yapmış olduğum çalışmaların, edindiğim tecrübelerin, öğrenim sürecimin devamında ve kariyerim boyunca fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Bana bu imkanları tanıyan Meslek Yüksek Okuluma, teorik ve uygulamalı eğitimlerle bizi yetiştiren saygıdeğer hocalarıma, beni iş hayatına hazırlayıp bilgilerimi uygulamaya dökmeme izin veren TSE?ye ve bütün laboratuvar çalışanlarına göstermiş oldukları hoşgörü ve emekleri için teşekkür ederim.

Nur KÜÇÜK



Başkent Üniversitesinde almış olduğum eğitim, akademik gelişimim açısından bir basamak olmakla beraber gerek akademik, gerek kariyer açısından sanayi ve ticari faaliyetlerde bulunan iş ortakları göz önünde bulunduğu zaman fark yaratan vizyonu sayesinde bir adım önde olduğunun ispatıdır. Aldığım akılcı, gerçekçi ve bilime dayanan eğitim, alanında yetkin, nitelikli, vizyon ve misyon sahibi öğretim üyeleri tarafından verilmiştir. Mezuniyet sonrası yaptığım iş göz önünde bulunduğu zaman şüphesiz almış olduğum eğitim ve bana bu eğitimi veren Başkent Üniversitesinin vizyonu ve misyonu tam anlamıyla referans olmuştur. Teorik eğitim ve staj olanakları sayesinde iş hayatında aldığım eğitimin bana kattıklarını tecrübe ederken, iş hayatında fark yaratmam konusunda Başkent Üniversitesi son derece büyük bir rol oynamaktır. Eğitimi sevdiren, daha fazlasını istememe vesile olan, hedeflerime değer katarken hedeflerimin büyümesinde katkısı olan bütün Başkent Üniversitesi ailesine sonsuz teşekkürlerimle.

Gökhan ÇETİN



Başkent Üniversitesi Kahramankazan Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi programının ilk mezunlarındanım. Bu okulu seçmemdeki asıl amaç 3+1 iş yeri uygulamasının olmasıydı. İş yeri uygulaması okulumuzda öğrendiğimiz teorik bilgileri pratikte deneyimleme fırsatı sunmaktadır. Okulumuzda iki tür staj sayesinde farklı sektörleri tanıma ve bu sayede de ne istediğimizi öğrenme fırsatımız oldu. Bu, biz öğrencilere büyük bir yarar sağlamaktadır. Genç akademik kadrosu da biz öğrenciler için iletişim kurmakta kolaylık sağlamaktadır.Mezun olmamın üzerinden yıllar geçmesine rağmen bütün hocalarımla iletişimim devam etmektedir.Bizlere her daim yardım etmektedirler. Hocalarım sayesinde hayalim olan Anadolu Efes Bira Fabrikası'nda iş yeri uygulamasını gerçekleştirme fırsatım oldu.Fabrika sektörü hakkında bilgi edindim. Gıda Teknolojisi programını seçmemdeki asıl hedefim gıda denetim uzmanlığı yapmaktı ve bunu okuldan mezun olur olmaz başardım da. Şu anda danışmanlık firmasında denetçilik yapmaktayım. Bir catering firmasının yemekhane denetimlerini gerçekleştirmekteyim. Hayalim için çıktığım yolda hedefime varmamı aldığım eğitime borçluyum.

Buse SAYAN